30 Eyl 2013

"ÖĞRETİM ELEMAN"larınıza dikkat edin !!!

  İnsan derdiğin değişik bir varlık... Milyonlarca çeşidi var... İyisi var kötüsü var... Var mı??? Var tabii....

  Fakat elinizde bir adet "Özgür" varsa özellikle tırnak içinde "kötü" demek istemesem de "çürük" kokusu çok çabuk geliyor burnunuza... Hem de çok erken duyuyor burnunuz o kokuyu...

  Hayat sizi sıkıştırdığında siz de ister istemez (zor'luğunuzu hafifletmesi için) seçtiğiniz hizmet insanlarını sıkışıklığınıza sığdırabilmek adına sıkıştırabiliyorsunuz....


  Beni bilen bilir ters olduğumdan söz edilir hep... Halbuki hayatı ciddiye almamdan sebep kaşlarım hep çatıktır benim... Ama "gülmek, bir halk gülebiliyorsa gülmektir" benim için... Ve benim çocuğum her gece sabah kadar bir-üç-beş neyse nöbet geçiriyorken ve ben hiç bir şey yapamıyorken on sene geçmiş iken!!!!!

  Ben o kıza davranmamın sınırlarında iyi davrandım hem de aştım bile!!!! Adını buraya yazmak işten bile değil yazarım ve elbet biri google'ladığı zaman adını çıkar ve iş kaybeder... Yapmıyorum!!!

  Yeni bakacağı çocuğa üzülmüyor değilim ya neyse...

  Olan neyse ne bir şekilde yapması gerekenleri gayet güzel yapabiliyorken yapmayı bıraktı sebep konsantrasyon bozukluğu ya da neyse sorun o değil... Sorun bir pazar akşamı eşimi (beni değil) eşimi arayıp yarın gelmiyorum diyebilmesi... Neden beni değil bu güne kadar evlenmek üzere olduğu adamı bile bana anlatabilen biri neden eşimi arıyor sizce??? Çizgilerimi ve bunların ne kadar derinden ve sertçe çizildiklerini biliyor da ondan!!! Bu çizgilerin yanında bahanelerinin ne kadar sudan kalacağını biliyor da ondan!!!

  Defalarca bir sıkıntısı olduğunda bana hemen söylemesini tembihlememe ve bir anda gitmesinin Özgür'e zarar verme ihtimali olduğundan bahsetmeme rağmen bunu yaptı!!!

  Neyse ki ben kendimi şaşırtamadım sinirlendim kızdım ama Özgür gayet olgunlukla karşıladı birkaç kez konuştuk sonrasında sormadı bile... Yine kızım benden olgun davrandı :)))

  Her işin belli zorlukları vardır hele ki sevmeden yapılayacak işler vardır bunlardan biri de öğretmenliktir... Ben kendi çocuğuma zaman zaman dayanamazken öğretmenler dayanır başkalarının çocuklarına... Di mi??? Ben bizim zamanımızdaki öğretmenlerden çok görmedim gerçi şarkılar bile söylendi özverili öğretmenler için ama :)




  Neyse :)

  Ders saatinde bile kapanmayan telefonlar... nişanlı(!) ile görüntülü konuşmalar... ben kendime ayakkabı almaya gideceğim Özgür'le"ler.... 2 saat sonra nişanlı(!) mı doktora götüreceğim!!!ler... falanlar filanlar... Eğitim öğretim yapmıyor kendini ve egosunu eğliyor!!! Oruç tutacağım dolayısıyla bu ay 1 saat erken çıkacağımlar ama 10 gün sonra orucu dayanamıyorum diye bırakmalar fakat erken çıkmayı bırakmaMAlar!!! İşi habersiz bırakmasını geçtim ofisimin anahtarını 10 gün sonra aratıp hatırlattıktan sonra kargoyla yolladı hem de ödemeli!!! :))))

  Hepsine sustum gerçekten sustum fakat gene de yaranamadım... Ben kötü(!) davranıyormuşum ona bunu söylemiş.... Ben asla yaranmaya çalışmıyordum zaten fakat Özgür'deki gelişimi sadece ve sadece kendisi yapmış yani ben doğurmuşum kucağına vermişim gibi ya da 3 yaşından beri gittiğimiz ve Özgür'ün her şeyini düzenleyen merkez hiç bir şey yapmıyormuş gibi konuşunca gerçekten sabrım taştı artık!!!!

  Yok yok taşmadı ben iyi bir insanım hayat beni çok örseledi buna rağmen kimseye sebepsiz kötülük etmedim bu güne kadar etmem de ben!!!! İyiyim ben iyiyim!!!!

  :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

 

Hiç yorum yok: